Effect of ozone and vuv light in the presence of food components
The aim of the current work is the comparison of the ozone, ozone/UV, UV and UV/VU V induced destruction of a spore-former (Bacillus megaterium), a Gram positive (Micrococcus luteus) and a Gram negative (Serratia marcesens) bacterium in the presence of a model food component carbohydrate lactose, an...
Elmentve itt :
Szerzők: |
László Zsuzsanna Fehér László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2007
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11762 |
Hasonló tételek
-
Comparison of the effectiveness of UV, UV/VUV photolysis, ozonation, and ozone/UV processes for the removal of sulfonamide antibiotics
Szerző: Farkas Luca, et al.
Megjelent: (2024) -
Inhomogenity of the 172 nm VUV light irradiated aqueous solutions
Szerző: Farkas Luca, et al.
Megjelent: (2018) -
Atrazin VUV és UV/VUV fotolízise
Szerző: Bata Zoltán István
Megjelent: (2016) -
VUV photolysis of coumarin as a potentional actinometer of the 185 nm VUV light = Kumarin, mint potenciális aktinométer 185 nm hullámhosszúságú VUV fotolízisének vizsgálata
Szerző: Kis Dóra, et al.
Megjelent: (2017) -
Özön
Szerző: Németh Gyula
Megjelent: (1931)