The examination of Tsigai ewe milk
For their measurements starting in 2005, the authors used the milk of 3 types of Tsigai sheep that are suitable for milking, they examined the milk composition, the possible differences between the milk types, the coagulation characteristics, cheese processing, yielding characteristics and the trans...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bajúsz Ildikó Csanádi József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2007
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11752 |
Hasonló tételek
-
The examination of Tsigai ewe milk
Szerző: Balázsa-Bajusz Ildikó, et al.
Megjelent: (2007) -
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2003) -
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk
Szerző: Bajúsz Ildikó, et al.
Megjelent: (2010) -
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk
Szerző: Balázsa-Bajusz Ildikó, et al.
Megjelent: (2010) -
The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2008)