Termékek és technológiák minősítése az élelmiszeripari innovációs folyamatban
Elmentve itt :
Szerző: | Balogh Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2011
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
6 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Közgazdaságtudomány, Természettudomány, Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11711 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1973. évben
Szerző: Szilágyi József
Megjelent: (1974) -
Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1990) -
KÁF jelet viselő élelmiszeripari termékek jegyzéke
Megjelent: (1989) -
Élelmiszeripari termékek minőségi mutatójának számítása és alkalmazása
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1969) -
Énekkarok minősítése
Megjelent: (1968)