Szervezési és ökonómiai kérdések a régiós kertészeti termékek előállításában
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ferencz Árpád Nótári Márta |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
5 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11687 |
Hasonló tételek
-
Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában
Szerző: Nagy Eszter
Megjelent: (2021) -
Tradícionális [!tradicionális] termékek emocionális megközelítésben
Szerző: Ferencz Árpád, et al.
Megjelent: (2012) -
A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével
Szerző: Marosi József
Megjelent: (1977) -
Fogyasztói magatartási trendek a hagyományos magyar termékek piacán
Szerző: Ferencz Árpád, et al.
Megjelent: (2012) -
Fagyasztva szárítás az innovatív gyógyszerkészítmények előállításában
Szerző: Katona Gábor, et al.
Megjelent: (2014)